Om Samba Jane

Samba Jane medverkade i Sveriges Mästerkock 2014! (Bild; Karolina Henke /TV4)

Samba Jane medverkade i Sveriges Mästerkock 2014! (Bild; Karolina Henke /TV4)

Mitt namn är Jane Veiga da Rosa och är ursprungligen från södra Brasilien. Jag har två vackra barn och en sambo som stöttar mig i vardagen och pushade mig till att söka till Sveriges Mästerkock! Matintresset har funnits sedan barnsben och jag lärde mig att laga ris redan som 7åring.

Jag sökte till Sveriges Mästerkock med pumpapuré med cassava, en vinägrett med Masala vin, ryggbiff och pão de queijo. Recepten på purén och ostbröden (pão de queijo) finns bland mina recept. Maten blev godkänd av Juryn och jag fick åka vidare till kvalvecka i Gävle. Efter hårda utmaningar och bland en massa goda människor gick endast 12 vidare till Stockholm, och en av de var Jag!

Se Auditionen och ”min” del i första avsnittet här:

Läs även om mig och de andra deltagarna här.